FlandersBio on Twitter

Follow us on Twitter

Events

Evenementen

in het nederlands in english

FlandersBio organises events that provide opportunities for networking and tapping into the knowledge and expertise of all the life sciences companies. We also keep you informed about other interesting life sciences events. You can also send us your life sciences event.

FlandersBio organiseert seminaries en workshops om het netwerken te bevorderen. Op die manier delen bedrijven gespecialiseerd in biowetenschappen ook hun knowhow en expertise met elkaar. Verder houden we u ook op de hoogte van andere interessante evenementen die gelinkt zijn met de biowetenschappen. Stuur gerust ons gerust jouw evenement door.

Afstudeerbeurs 2017

Tuesday, March 28, 2017 (00:00h - 18:00h)

Op dinsdag 28 maart 2017 organiseert de Associatie Universiteit Gent voor de 14de keer de Afstudeerbeurs van 12 tot 18 uur in het ICC Gent. Bedrijven kunnen zich vanaf donderdag 1 september 2016 registreren voor de nieuwe editie van de Afstudeerbeurs.

De Afstudeerbeurs overkoepelt vijf onderdelen die gelijktijdig plaatsvinden: de algemene jobmarkt, de Job Market for Young Researchers, de International Jobs Corner, de verderstudeerbeurs en een omkaderend programma. De Afstudeerbeurs trekt jaarlijks meer dan 5000 studenten aan.

De algemene jobmarkt (begane grond ICC) biedt plaats aan bedrijven die breed rekruteren – van professionele bachelors tot PhD’s uit alle universitaire en hogeschoolopleidingen die worden aangeboden binnen de Associatie Universiteit Gent. Bedrijven die bruisend jong talent wensen aan te trekken of zich willen profileren als een aantrekkelijke werkgever zijn hier aan het juiste adres!

De Job Market for Young Researchers ( 2de verdieping ICC) brengt de bedrijfswereld in contact met doctorandi en postdoctorale onderzoekers die hun carrièremogelijkheden buiten de academische wereld actief willen exploreren. Deelnemende bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om hun specifieke targetgroep doelgericht en persoonlijk te benaderen.

De International Jobs Corner (2de verdieping) biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale carrièrekansen in de schijnwerpers te zetten en komt hiermee tegemoet aan de groeiende interesse van studenten en jonge onderzoekers in een internationale carrière. Na een succesvolle China (2014) en Asia Jobs Corner (2015), hield niets ons meer tegen om in 2016 wereldwijd te gaan. Na de zeer positieve commentaren van bedrijven en bezoekers, bieden we de International Jobs Corner graag terug aan in 2017.

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de algemene jobmarkt en/of voor de Job Market for Young Researchers en/of International Jobs Corner vanaf 1 september 2016 via afstudeerbeurs.gent door in het menu onderaan op REGISTREER te klikken.
Bedrijven dienen bij registratie duidelijk aan te geven of zij al dan niet geïnteresseerd zijn in werving van doctorandi en postdoctoraal onderzoekers.

Je kan hier de algemene info voor de bedrijven in pdf-formaat downloaden. Wie interesse heeft om als consultant deel te nemen aan de cv-analyse kan hier de info downloaden.

Links & Downloads

Event details

  • Date: Tuesday, March 28, 2017 (00:00h - 18:00h)
  • Location: ICC Gent
  •   Route Description via Google Maps

Bookmark & share

Join E-news

Interested in a regular update of the life sciences and biotech sector in Flanders? Subscribe to our newsletter.

Subscribe now

Back to top

Print